Home > General > En mans de Yellen

En mans de Yellen

28/01/2016

Sens dubte, la cita més important del dia era la reunió de la Fed i les decisions que s’hi haguessin pogut prendre. Un cop el Banc Central Europeu hagués jugat un paper rellevant la setmana passada llençant un missatge estimulant al mercat i ajudés a encaminar el rumb de les borses, ahir arribava el torn a Janet Yellen, presidenta del sistema de la Reserva Federal.
Els mercats europeus iniciaven el dia amb caigudes lleus que semblaven recuperar-se a poc a poc seguint la tònica de més d’una sessió durant aquest any. No obstant això, el mercat semblava paralitzat amb el focus d’atenció centrat en la política monetària que es pogués adoptar als EUA i el preu del petroli. Tal com ens tenen acostumats, les notícies relacionades amb el cru, movien sensiblement els mercats per acabar tancant amb una jornada plana en la major part dels índexs de referència europeus.

Categories: General Tags: