Home > General > Ballant al so del petroli… i amb la vista cap a la Fed

Ballant al so del petroli… i amb la vista cap a la Fed

27/01/2016

Ahir al matí, ens llevàvem llegint als mitjans de comunicació com un dels índexs de referència borsaris de la Xina (Shangai Composite) tancava després d’haver caigut en picat, superant el 6,40% negatiu. Com és habitual, els mercats de futurs europeus també anticipaven el possible comportament dels parquets a Europa, registrant pèrdues a l’inici del dia. D’altra banda, la sensibilitat del mercat davant notícies de caire polític amb conseqüències sobre el petroli no acompanyava i provocava davalla­des en el mateix preu del cru, trencant així la barrera dels 30 dòlars. Posteriorment, a mesura que avançava el matí, el preu de l’or negre avançava amb registres positius i els mercats de referència tornaven a tenyir-se d’un verd clar, ballant al so del petroli i encaminant-se així cap un escenari més pla.
Com a nota rellevant del dia, el Tresor espanyol va emetre lletres a 3 mesos cobrant un interès de +0,26%, el màxim de la seva història. Avui, totes les mirades apunten cap a la reunió de la Fed.

Categories: General Tags: