Home > General > Festival postdepressió

Festival postdepressió

23/01/2016

La Xina consolidava el relaxament borsari de dijous passat amb un tancament de sessió positiu. El gran destacat va ser el comportament de l’índex de referència japonès, el Nikkei 225, que va registrar un important 5,88%.
Ahir, doncs, des de l’o­bertura la major part de les borses europees marcaven una clara tendència alcista gràcies a la compareixença dijous de Mario Draghi anunciant noves mesures i estímuls durant el març vinent. Un altre dels fets destacats de la jornada va ser la gran remuntada que es marcava el petroli, recuperant així bona part de la pèrdua que va registrar durant l’inici d’aquest any.
D’aquesta manera, finalment es tancava un dia amb un to fortament positiu que deixa els inversors descansar tranquil·lament aquest cap de setmana, després dels agònics dies de turbulències.

Categories: General Tags: