Home > General > Segueix el drama dels mercats

Segueix el drama dels mercats

21/01/2016

Tot funcionava en cadena, els mercats americans tancaven plans i els mercats asiàtics no volien rebotar, així doncs, marcaven retrocessos importants, un negatiu -3,82% el Hang Seng, el Shangai Composite es deixava un -1,03%, fins i tot el Nikkei japonès, amb un -3,71%, s’apuntava al drama registrant la major variació negativa de l’any.
En aquest context, Europa obria amb caigudes que no s’aturarien fins al tancament de la sessió. Per altra banda, el preu del cru seguia baixant en picat tocant els 26 dòlars. Els parquets nord-americans tornaven a obrir marcant un color vermell intens. La revisió a la baixa de les estimacions de creixement per al 2016, de 3,6% a 3,4%, no ajudava. No obstant això, sembla no aparèixer una dada concloent que provoqui aquest camí, tot i que això continua en cadena… Sempre ens quedarà Draghi!

Categories: General Tags: