Home > General > Tímid ‘Blue Monday’ als mercats

Tímid ‘Blue Monday’ als mercats

19/01/2016

El dia d’ahir, anomenat Blue Monday per ser el dilluns més depriment de l’any, també conegut per celebrar-se en commemoració a Martin Luther King, va propiciar que en ser festiu als EUA els mercats europeus obrissin sense la referència americana. Així doncs, la jornada va transcórrer dei­xant de nou caigudes lleus en els principals índexs de referència europeus. Com a dada significativa sobre el petroli, es va decidir aixecar les sancions imposades a l’Iran, situació que podria inundar encara més l’oferta de cru.
L’Eurostoxx va registrar un -0,58% i l’índex referència del país veí va caure el 0,87%.
Estarem atents durant el dia d’avui a la publicació del PIB xinès, dada important atesa la sensibilitat dels mercats a l’evolució de l’economia asiàtica.

Categories: General Tags: