Home > General > El sector de l’automòbil dóna la nota

El sector de l’automòbil dóna la nota

15/01/2016

La sessió venia llastada pel tancament en negatiu dels EUA causat pels dubtes que va generar la publicació del llibre beix (situació econòmica nord-americana) i les caigudes al Japó.
La jornada va deixar tenyits de vermell els principals parquets europeus. L’IBEX-35 se situava així per sota dels 8.800 punts i ja acumulava un registre negatiu durant aquest principi d’any d’un -7,9%, un acumulat superior a tot l’any 2015.
L’esdeveniment més re-llevant el va protagonitzar Renault en ser publicada la investigació per possible frau en l’emissió de gasos dels seus vehicles. Aquesta notícia va fer desplomar la seva cotització més d’un 15% per finalment acabar tancant en un significatiu   -10%.
Al tancament europeu el Dow Jones i el Nasdaq Composite registraven uns positius 1,25% i 1,14%, respectivament.

Categories: General Tags: