Home > General > De nou, un intent tímid d’alçar el vol

De nou, un intent tímid d’alçar el vol

14/01/2016

Les borses europees obrien amb força en el primer compàs del dia. Semblava que la jornada passada hagués calmat els ànims davant d’un inici de l’any molt mogut. Però, com si de la norma es tractés, la dinàmica de les últimes sessions s’ha basat en un efecte d’il·lusió alcista, que con­forme anava transcorrent el dia va anar evolucionat negativament i que, de manera gradual, va acabar ocasionant uns tancaments plans.
Com a fet destacat, el dia d’ahir va deixar el primer registre positiu de l’any quant a la cotització del preu del cru en la seva modalitat WTI. No obstant això, segueix marcant una variació del -1%, deixant el preu del barril en 30,50 dòlars.
Al tancament dels parquets europeus, els índexs de referència més importants de Wall Street mostraven obertures negatives.
Per altra banda, haurem de tenir en compte els resultats empresarials que tot just es comencen a publicar aquests dies.

Categories: General Tags: