Home > General > Els mercats respiren

Els mercats respiren

13/01/2016

Jornada marcada pel canvi de tendència en els principals índexs europeus. Tot i no tractar-se d’un registre especialment alcista, el comportament dels parquets durant el dia d’ahir es va caracteritzar per marcar tancaments positius. No obstant això, l’escenari econòmic segueix trontollant davant la incertesa injectada pel comportament del preu del cru i la desacceleració xinesa, fets que ahir no van evitar el lleuger repunt dels mercats. Els nivells atractius que han mostrat ha estat suficient perquè els inversors tornin a posicionar-se. Els esdeveniments del país veí segueixen propiciant un augment en el rendiment del deute públic espanyol a deu anys, que actualment se situa a l’1,81%, un 6,75% més alt que a final de la setmana passada.

Categories: General Tags: