Home > General > Jornada plana

Jornada plana

12/01/2016

Les principals places europees van finalitzar la sessió amb la major part dels parquets amb registres plans. En l’índex de referència europeu, l’Eurostoxx, els sectors més perjudicats van ser els relacionats amb la sanitat i els materials. Per altra banda, els sectors que van compensar les caigudes van ser el tecnològic, el del consum bàsic i el financer.
En un dia sense dades econòmiques de rellevància i en un context de descens dels preus del cru WTI en més d’un 4% i el Brent en més d’un 4,50%, la renda variable nord-americana se situava lleugerament a la baixa al tancament europeu.
Després dels últims esdeveniments al país veí, la prima de risc espanyola mostra una rendibilitat superior de fins a l’1,795% en la seva referència dels deu anys.

Categories: General Tags: