Home > General > Feliç Cap d’Any i bon inici de mercats!

Feliç Cap d’Any i bon inici de mercats!

31/12/2015

L’últim dia de cotització de la sessió completa dels mercats financers s’ha tenyit de vermell. En aquest context, l’acumulat de l’any ens deixa un sentiment mixt, que a falta de la cotització de la mitja sessió que hi haurà avui encapçala els guanys el MIB italià amb més d’un 13%, seguit del DAX alemany i del CAC francès, ambdós acariciant el 10%. El mercat més perjudicat ha estat el brasiler i el selectiu espanyol. Tanquem l’any amb la incertesa política dels perifèrics europeus, Portugal i Espanya, amb el preu de petroli en mínims d’11 anys, amb les dades dels inventaris del cru sense senyals de voler baixar, ben al contrari, i l’encreuament eurodòlar estacat a 1,09. Passeu un bon Cap d’Any i sobretot tingueu una bona entrada al 2016!

Categories: General Tags: