Home > General > Sentit contrari al que estem acostumats

Sentit contrari al que estem acostumats

30/12/2015

Sessió contrària la que ha viscut el mercat. I quan dic contrària em refereixo que els actius dels mercats financers s’han comportat al revés del que han acostumat a fer les darreres setmanes: pujada dels selectius de la plaça europea per sobre del 1%, inclús el DAX alemany i el CAC francès estiraven la mà per gairebé enxampar el 2%, el petroli que, a punt de tocar mínims d’11 anys dilluns, va rebotar i es va plantar als 37,50 dòlars per barril, i l’encreuament eurodòlar, que acostumats a veure l’euro recuperar posicions, ahir les tornava a perdre davant del dòlar americà i se situava per sota del nivell d’1,092. Sembla que el causant de tots aquests moviments sorprenents ha estat la dada de confiança del consumidor als Estats Units.

Categories: General Tags: