Home > General > Mercats sense rumb l’última setmana de l’any

Mercats sense rumb l’última setmana de l’any

29/12/2015

Deixem enrere la setmana del Nadal, marcada pels volums baixos i la falta de notícies, tant macroeconòmiques com microeconòmiques. La situació política espanyola segueix en el mateix punt que l’endemà de les eleccions generals, el 20 de desembre passat, i la situació de Catalunya dista molt de solucionar-se, amb un empat tècnic abans-d’ahir de la CUP per investir Mas com a president. Per altra banda, en clau global, el petroli va aconseguir rebotar gràcies a la dada publicada, la setmana passada, pel departament d’Energia dels Estats Units sobre la caiguda dels inventaris. Entrem en l’última setmana de l’any amb escasses referències. La més important serà la publicació de la dada del PMI xinès manufacturer. El tipus de canvi eurodòlar es manté en l’encreuament d’1,099 esperant les noves reunions dels principals bancs centrals del 2016.

Categories: General Tags: