Home > General > Les eleccions espanyoles tomben l’IBEX-35

Les eleccions espanyoles tomben l’IBEX-35

22/12/2015

La setmana passada la Reserva Federal va ser l’autèntica protagonista, després d’anunciar la pujada de tipus d’interès fins al nivell del 0,25%-0,50% després de 7 anys en mínims. La normalització de la política monetària que han portat a terme els Estats Units va caure molt bé al mercat, però al cap de dos dies els inversors es van oblidar i vam tornar a les caigudes. Aquesta setmana, els mercats han obert amb lleugers repunts excepte el selectiu espanyol, que va cotitzar la incertesa derivada dels resultats de les eleccions generals. Cal dir que entrem en una de les setmanes més curtes de l’any, amb tres sessions i mitja a causa de la celebració de Nadal, i el mercat les afronta amb falta de catalitzadors rellevants.

Categories: General Tags: