Home > General > Ha arribar el dia D!

Ha arribar el dia D!

17/12/2015

Els mercats europeus tanquen sessió plans en espera de la decisió de la Fed. Se’n van a dormir però amb un ull tancat i l’altre obert, ja que el que dirà la presidenta de la Fed els afectarà, i molt! Pujada o no pujada de tipus als Estats Units? Sembla que la resposta és un sí. Però no s’acaba aquí la incertesa. Quin missatge donarà Yellen? Optimista, de cautela, esperançador? I quin efecte tindrà sobre els mercats? Demà sabrem la resposta a curt termini, però caldrà analitzar-ho molt detingudament pels efectes que aquesta decisió tindrà a llarg termini. De moment, quedeu-vos amb aquests tres nivells: Euros­toxx a 3.246 punts, Standard & Poor’s a 2.047 punts i l’encreuament eurodòlar tocant a 1,10.

Categories: General Tags: