Home > General > Jornada negativa

Jornada negativa

13/11/2015

La jornada d’ahir va ser relativament difícil, que va veure com els principals mercats tancaven en negatiu. El selectiu espanyol IBEX-35 va ser un dels més perjudicats, en cedir més d’un 2%. La resta de mercats europeus el seguien de ben a prop, amb un Eurostoxx-50 que baixava un 1,76% i el CAC francès que perdia un 1,94%. A tancament europeu, els mercats americans perdien aproximadament l’1%. Per la part d’Europa es va donar a conèixer la xifra de producció industrial del mes de setembre. Aquesta va ser inferior al que descomptaven els analistes. La pitjor part de les caigudes va ser la protagonitzada per les empreses relacionades amb els sectors dels materials i petrolier com, per exemple, Repsol (-7,27%) o Arcelor Mittal (-6,24%). Mario Draghi, president del Banc Central Europeu, va comentar que les perspectives d’inflació s’havien debilitat i va reiterar que prendria les mesures necessàries per reactivar l’economia.

Categories: General Tags: