Home > General > Janet Yellen reconeix la possibilitat de pujar els tipus

Janet Yellen reconeix la possibilitat de pujar els tipus

05/11/2015

Jornada de més a menys. La compareixença al Comitè de Serveis Financers del Congrés de Janet Yellen, presidenta de la Reserva Federal, ha canviat el rumb dels mercats en reconèixer que pujar els tipus d’interès a la reunió que l’organisme celebrarà al desembre és una possibilitat real, sempre que les dades macroeconòmiques acompanyin. La reacció immediata ha estat l’apreciació del dòlar, el qual cotitza a nivells d’1,0857 en el moment del tancament dels mercats europeus. Yellen ha insistit que l’augment dels tipus serà gradual i ha tret importància en el fet de saber quin serà el primer dia que l’organisme monetari decideixi canviar la seva política mone- tària.

Categories: General Tags: