Home > General > Bones dades macroeconòmiques

Bones dades macroeconòmiques

04/11/2015

La dada macroeconòmica estrella d’ahir va ser el PMI, que vam conèixer el de diferents països europeus, eurozona i dels Estats Units. Pel que fa a Europa, va batre expectatives el mes d’octubre en situar-se al nivell del 52,3 versus al 52 estimat. Aquesta dada s’ha vist impulsada per Alemanya, on el PMI ha millorat respecte a la dada preliminar, no obstant haver caigut pel que fa a la dada del setembre. Quant als EUA, l’ISM manufacturer també va batre les expectatives. Hauríem de remuntar-nos al 2013 per tal de trobar una dada similar. Es troba també en un nivell molt pròxim a 50, punt del qual es marca la situació de l’expansió a la contracció. Els mercats van cotitzar de manera mixta aquestes publicacions.

Categories: General Tags: