Home > General > Setmana de transició

Setmana de transició

03/11/2015

La setmana passada els mercats van tancar pràcticament en taules. Els resultats empresarials no han ajudat: han publicat 340 companyies del S&P i el 73,5% han sorprès positivament encara que solament un 44% han batut expectatives quant a vendes. Per altra banda, el partit islamista AKP recuperava la majoria absoluta en les eleccions generals de Turquia de diumenge passat. Aquesta setmana, als Estats Units les xifren seran la dada del mercat laboral així com els indicadors de confiança empresarial. A Espanya, la cita electoral s’apropa amb el rerefons dels moviments de Catalunya. S’esperen també les primeres dades de vendes de la campanya de Nadal, que a la Xina començaran a conèixer-se el pròxim 11 de novembre amb el denominat Single’s Day o Dia dels solters.

Categories: General Tags: