Home > General > 3 de desembre: data en vermell

3 de desembre: data en vermell

23/10/2015

Els mercats han estat tota la setmana esperant la reunió del BCE, que es va celebrar ahir. Va ser sentir Mario Draghi i els mercats europeus es van disparar, seguits per Wall Street. El president del BCE anunciava que potenciarà els estímuls monetaris al desembre. Així doncs, tots els inversors han dirigit les seves mirades cap al 3 de desembre. Seguint la tònica, l’italià va dir que estàn llestos per actuar en cas que sigui necessari, i que podrien ampliar les compres de deute més enllà del setembre del 2016. A més, va destacar la flexibilitat del programa del Quantitative Easing. En aquest sentit, l’euro patia una forta baixada en contra del dòlar, i l’encreuament se situava ja a 1,11.

Categories: General Tags: