Home > General > Atents a la reunió del BCE de la setmana vinent

Atents a la reunió del BCE de la setmana vinent

17/10/2015

Es tanca una setmana mixta quant a comportament dels índexs, amb el selectiu espanyol encapçalant les pujades de l’ultima jornada de la setmana. En espera de les conclusions de Moody’s, que s’espera que segueixi els mateixos passos que la seva homòloga S&P i apugi la nota al Regne d’Espanya, l’optimisme s’apoderava dels inversors. La setmana vinent toca reunió del Banc Central Europeu, on no s’esperen grans novetats, encara que segurament no tanqui la porta a ampliar el paquet de compres de deute en el futur i mantindrà la cautela en el seu missatge. Cal recordar que les expectatives d’inflació de l’Eurozona continuen amarrades, i els efectes col·laterals d’aquestes mesures podrien posar en dubte alguns catalitzadors per a una recuperació.

Categories: General Tags: