Home > General > L’endarreriment de la Fed empeny els mercats

L’endarreriment de la Fed empeny els mercats

16/10/2015

Sessió de menys a més. D’una banda, la probabilitat que la Reserva Federal apugi els tipus de referència es redueix per moments, i aquest fet provoca que els inversors s’animin a agafar més risc. En aquest marc, les matèries primeres també surten beneficiades d’aquest endarreriment, estabilitzant el comportament, i es produeix una gradual recuperació de les importacions de metall i de la producció industrial, tant a la Xina com en altres economies, com la dels Estats Units i l’Eurozona. Cal destacar que països emergents, com ara el Brasil, continuen patint les seves debilitats i les agències de qualificació ho reflecteixen: ahir mateix se li va rebaixar el ràting. Mentrestant, celebrem que els mercats canviïn de tendència i es tenyeixin de color verd.

Categories: General Tags: