Home > General > Els mercats no aixequen el cap

Els mercats no aixequen el cap

15/10/2015

Sessió baixista la que es va viure ahir. Després dels mals resultats dels preus de la Xina i una inflació inferior a l’esperada, els mercats europeus obrien amb tímides caigudes, que acabaven per situar-se vora de l’1%. Pel que fa a Espanya, el comportament del selectiu es veia influenciat negativament després de la confirmació, a través de la Cambra Baixa, de la possible destitució de Dilma Rousseff, presidenta del Brasil. Al final, grans companyies espanyoles tenen grans interessos al país de la samba, i sembla que totes aquestes notícies no ajudarien. Pel que fa als EUA, hi ha resultats empresarials més la presentació del Llibre Beix, on es tornen a mostrar divergències entre l’economia real i les possibilitats de pujades dels tipus per part de la Reserva Federal.

Categories: General Tags: