Home > General > Hem tocat fons?

Hem tocat fons?

14/10/2015

Aquesta setmana tindrem un entorn macroeconòmic dèbil, encara que els principals factors de risc comencen a girar a favor: els mercats xinesos deixen de pressionar a la baixa després de la seva tornada de les vacances, sembla ser que cada vegada hi ha menys probabilitats que la Fed decideixi apujar els tipus i s’ha tancat un dels majors acords comercials internacionals, el TPP (Trans Pacífic Partnership). D’altra banda, els principals bancs centrals que estan aplicant polítiques acomodatives, el BCE i el BOJ, ampliaran els seus respectius programes d’estímuls, pressionant a l’alça els preus dels actius. La publicació dels resultats americans està en marxa i, probablement, no ajudarà, ja que s’esperen unes xifres més fluixes del normal.

Categories: General Tags: