Home > General > Brussel·les no es creu Espanya

Brussel·les no es creu Espanya

13/10/2015

Dia de la Hispanitat, però mercats oberts. El signe negatiu va predominar a les places europees, sense la referència del Japó, tancat per festivitat, i sense gaires dades macroeconòmiques a tenir en compte. La Comissió Europea es va encarregar de recordar al govern espanyol que no es creu els pressupostos que els va enviar, posant d’a­questa manera el punt amarg al dia nacional d’Espanya. El selectiu alemany, el DAX, va ser l’únic que va aconseguir desmarcar-se de la resta, tancant amb una tímida pujada de 0,23%, gràcies al bon comportament de companyies com ara RWE i E.ON, que es disparaven un 10% i un 6%, respectivament, després de les paraules del ministre d’Economia alemany, que va dir que els operadors de les plantes nuclears havien reservat els fons necessaris per al desmantellament dels reactors.

Categories: General Tags: