Home > General > L’FMI revisa les previsions del creixement mundial

L’FMI revisa les previsions del creixement mundial

07/10/2015

Bona notícia per a l’economia espanyola: el Fons Monetari Internacional manté intactes els càlculs del 3,1% per Espanya al 2015 i del 2,5% el pròxim exercici, fet pel qual el país veí es consolida i es l’economia que més creixerà aquest any entre els països avançats, per davant del Regne Unit. D’altra banda, el PIB dels Estats Units sí que ha patit una rebaixa respecte a la xifra prevista: un 2,6% enfront al 3% que s’esperava. En clau global, aquesta revisió també ha estat a la baixa amb un creixement global previst per aquest any fixat al 3,1%. D’altra banda, i en aquest context, els dos grans bancs espanyols, BBVA i Banco Santander, veien com la seva nota pujava una escala per part d’una de les principals cases de qualificació creditícia. Això succeeix només quatre dies després que a Espanya també se li pugés la seva nota.

Categories: General Tags: