Home > General > Jornada tenyida de vermell

Jornada tenyida de vermell

29/09/2015

Al tancament europeu tots els mercats registraven unes baixades considerables. Abans del cap de setmana tot apuntava que el mercat que podria patir més seria el espanyol derivat del fet de les eleccions del cap de setmana. El resultat va estar relativament ben absorbit pels mercats, ja que l’IBEX-35 era una de les borses que menys baixaven. Del costat europeu, les pèrdues van ser supe-riors al 2%. Els sectors més castigats seguien sent les matèries primeres i el de l’automòbil. En moments d’incertesa es va tornar a observar el conegut moviment Flight to Quality, és a dir, que l’inversor va buscar els actius de més qualitat. Així doncs, veiem com el preu del bo del govern alemany pujava en preu. L’eurodòlar cotitzava a nivells d’1,1230.

Categories: General Tags: