Home > General > Els mercats en números verds

Els mercats en números verds

22/09/2015

Pels principals parquets la jornada era favorable, especialment després de la sessió de divendres passat, on recordem que es van ajuntar molts factors, com ara la decisió de la FED de no apujar tipus i dia de venciment de futurs. El dia va començar amb una notícia que va centrar tota l’atenció dels inversors: Volkswagen va ser acusat per l’Agència de Protecció mediambiental dels Estats Units per haver utilitzat un software per reduir la xifra de gasos emesos en els seus vehicles. Les accions van arribar a veure caigudes del 20%. El sector automòbil en general va ser el més perjudicat. Els principals índexs europeus, com Eurostoxx 50 i CAC 40 registraven pujades de l’1,09% i 0,87% respectivament. L’eurodòlar baixava per sota de nivells de l’1,13.

Categories: General Tags: