Home > General > Ahir va ser el ‘Dia D’

Ahir va ser el ‘Dia D’

18/09/2015

Al tancament europeu no teníem encara el resultat de la reunió de la Reserva Federal americana (Fed). Janet Yellen va parlar a les 20 hores (andorranes) d’ahir. Els darrers dies unes xifres macroeconòmiques més fluixes han refredat les expectatives de pujada de tipus en aquesta darrera reunió. A nivell de mercats la jornada va ser bastant plana amb l’excepció del selectiu espanyol, que va despuntar amb pujades de l’1,30%. És cert que durant aquest any ha estat un dels més castigats i que en les darreres recuperacions s’ha quedat una mica enrere. Motius aparents: eleccions generals i companyies amb molta exposició a Latam. Però ahir un parell de cases d’inversió van millorar la recomanació sobre Espanya. L’eurodòlar es mantenia a nivells d’1,13 i les primes de risc europees seguien reduint-se a poc a poc. Demà comentarem la decisió de la Fed.

Categories: General Tags: