Home > General > Divendres baixista

Divendres baixista

05/09/2015

El conjunt dels mercats van tenir un tarannà baixista durant tota la sessió de divendres. La contínua incertesa sobre el fet que Xina pugui afectar el creixement global fa que els inversors mirin el mercat amb certa desconfiança. El brot d’optimisme que va imprimir a les borses el president del Banc Central Europeu en les seves declaracions dijous es va esvair divendres. Es van donar a conèixer les dades d’atur dels Estats Units, la xifra va ser bona i es va situar a nivells del 2008, però tot i així els analistes esperaven millor. Atur es va situar en el 5,1%. En aquest context les borses europees oscil·laven amb pèrdues del 2-3% i a mitja sessió americana d’aproximadament un -1,5%. Els tipus de canvi eurodòlar festejava nivells d’1,11.

Categories: General Tags: