Home > General > L’IBEX-35 clou la setmana en positiu

L’IBEX-35 clou la setmana en positiu

29/08/2015

Cinc sessions de nervis poden tenir el paradoxal balanç de formar la primera setmana en la qual l’IBEX-35 tanca a l’alça des de mitjan juliol. És aviat per donar com a tancat el capítol del dilluns negre, però el comportament dels mercats indica que, si bé hi ha molts inversors amb por que el mercat alcista descarrili, segueix havent-hi gent amb ganes de comprar. L’indicador espanyol començava amb una lleu pujada que poc després s’anava difuminant. L’IBEX-35, igual que els altres mercats europeus, alternava caigudes amb tímides millores. La Xina, protagonista de la tempesta d’aquests dies, donava senyals d’estabilització amb una alça del 5,4% dijous i amb més ascensos la sessió d’ahir. La millor notícia per a l’inversor venia d’altres mercats més líquids, l’S&P-500, sobretot, però també els indicis de calma a les divises d’Àsia o el repunt del mercat petrolier.

Categories: General Tags: