Home > General > Els mercats recuperen a tot tren el camí perdut

Els mercats recuperen a tot tren el camí perdut

28/08/2015

Ahir tocava pujar i amb contundència. En espera de nous esdeveniments i amb la volatilitat que presenten els mercats, ahir recuperaven part de la calma i avançaven posicions que en el cas de l’IBEX-35 es materialitzava amb una mica més del 3,5%. L’indicador espanyol supe­rava amb escreix els 10.300 punts. Percentatges similars es registraven als altres mercats europeus, que retallaven el terreny perdut en la jornada de dilluns. Aquests dies, el mercat americà serveix de guia a les places financeres europees que reaccionen al mínim canvi de Wall Street com va succeir ahir, on el rebot es consolidava influenciat per l’actitud alcista de Wall Street. A més a més, els Estats Units presentava una millora del PIB del 3,7% per sobre de les estimacions dels analistes. Pel que fa a les principals borses asiàtiques, van tancar la jornada en positiu, després d’una setmana d’infart, en la qual van arribar a perdre més d’un 8% pels dubtes que genera l’economia xinesa. Finalment, l’euro se situava als 1,12 dòlars perdent una mica de força respecte a la jornada anterior.

Categories: General Tags: