Home > General > Continuen les baixades als mercats

Continuen les baixades als mercats

20/08/2015

Les borses europees cotitzaven amb retallades properes al punt percentual amb l’atenció posada a la Xina i a la publicació de les actes de la Fed. L’índex espanyol perdia els 10.800 punts però tot i les caigudes, era l’índex que menys va caure entre els grans del continent europeu. Els principals índexs cotitzaven en descensos de prop de l’1% amb el DAX alemany liderant les caigudes. Després de l’aprovació del tercer rescat grec per part del parlament alemany, l’atenció es desplaçava a l’altre costat de l’Atlàntic, on a última hora de la tarda es coneixien les actes de l’última reunió de la Fed. Wall Street arrencava la jornada amb baixades, on tots els índexs perdien aproximadament prop d’un 0,5%. La borsa de Xangai va arribar a caure més d’un 3%, girant a l’alça en la recta final de la sessió i acabant amb pujades de l’1,2%.
L’euro es mantenia a 1,10 dòlars i el preu del petroli tornava a retrocedir davant els dubtes del creixement xinès, deixant el preu de cotització del barril Brent a 48 dòlars i el West Texas a 42 dòlars.

Categories: General Tags: