Home > General > Jornada volàtil a les borses europees

Jornada volàtil a les borses europees

18/08/2015

Els mercats europeus reduïen les seves pèrdues intentant tornar a cotitzar en verd després de la frenada que havien experimentat amb l’obertura negativa de Wall Street. Les borses europees giraven a la baixa a mitja sessió coincidint amb la caiguda de l’índex manufacturer Empire State de l’agost amb la pitjor dada des del 2009. A l’inici de la sessió, l’IBEX-35 aconseguia recuperar els 11.000 punts perduts la setmana anterior però va caure a mínims intradia de 10.774 punts. Al llarg de la sessió, l’índex espanyol es començava a recuperar en una sessió molt volàtil. Les ultimes 5 setmanes el selectiu espanyol ha perdut un 2,67%. Wall Street arrencava en vermell arrossegant els mercats europeus. Els inversors americans s’enfronten a una setmana marcada per les actes de la Fed, que es publicaran demà, i també per la reunió econòmica de Jackson Hole que començarà dijous vinent. En el mercat de divises, l’euro guanyava terreny i canviava per sobre d’1,11 dòlars. El preu del petroli tornava a retallar posicions deixant el barril Brent cotitzant a 49 dòlars mentre que el West Texas es quedava per sota dels 42 dòlars.

Categories: General Tags: