Home > General > Els mercats no aixequen cap

Els mercats no aixequen cap

15/08/2015

La jornada obria amb vàries publicacions macroeconòmiques, Alemanya i França van publicar el PIB del seu segon trimestre. La primera economia europea va accelerar el seu creixement al 0,4% aquest període, una dècima menys de l’esperat pels experts. D’altra banda, França s’estancava per la seva debilitat del consum intern. El PIB de la zona euro va créixer un 0,3%, una mica menys de les previsions establertes.
A més, el Parlament grec va aprovar el seu tercer rescat. L’FMI va assenyalar que valorarà la seva participació en aquest rescat financer una vegada agafades les decisions pel que fa al deute hel·lè.
El selectiu espanyol intentava mantenir-se per sobre dels 10.900 punts. Poques notícies amb terreny positiu, Aena liderava l’IBEX amb una pujada prop del 2,5%. Cap altre valor era capaç d’avançar almenys un 1%.
Les caigudes s’apoderaven dels principals mercats del Vell Continent. El Dax cedia els 11.000 punts, mentre que l’Euro Stoxx i el CAC francès perdien prop del 0,5%.

Categories: General Tags: