Home > General > Expectants de les decisions de tipus d’interès

Expectants de les decisions de tipus d’interès

07/08/2015

L’atenció en la jornada d’ahir se centrava en l’atur setmanal dels Estats Units i en les pistes que poden donar sobre la pujada de tipus de la FED.
Els inversors es preparaven per a les primeres pujades de tipus d’interès en quasi una dècada, tant al Regne Unit com als Estats Units, on encara no hi ha un clar consens entre els seus membres. Aquestes prò­xi­mes pujades de tipus es dei­xa­ven notar al deute públic de l’eurozona.
En aquest context, l’IBEX-35 acabava en 11259,50 punts (-0,18%) tot i que havia firmat màxims intradia per sobre dels 11.300 punts. Pel que fa a la bor- sa d’Atenes, acabava en +3,65% tallant la intensa caiguda dels dies anteriors per primera vegada des de la seva obertura.
En el mercat de les commodities, el preu del petroli tornava a cotitzar a la baixa, on el barril de Brent queia per sota el llindar dels 50 dòlars, mentre que el barril West Texas baixava als 45 dòlars.

Categories: General Tags: