Home > General > Jornada de mercats negativa

Jornada de mercats negativa

05/08/2015

El sector bancari, sector més representat a l’IBEX 35, cotitzava amb un predomini baixista destacant Bankia i Banco Popular entre els més penalitzats.
Sortint de l’índex espanyol, les mirades se centraven en el Royal Bank of Scotland, ja que el Govern iniciava la seva desinversió amb la venda d’un 5% del capital d’RBS, reduint la seva participació d’un 78% a un 73%. Destaquem, valors com Crédit Agricole i BMW, que en publicar resultats per sota de les expectatives van contribuir negativament en l’evolució dels índexs. En el segon dia de l’obertura de la borsa d’Atenes després d’haver registrat dilluns davallades del 16%, començava a estabilitzar amb una reducció propera al 2%. Finalment, en les matèries primeres, el barril Brent va recuperar un nivell per sobre de l’1% després d’haver caigut amb força dilluns.

Categories: General Tags: