Home > General > Més resultats per finalitzar el juliol

Més resultats per finalitzar el juliol

01/08/2015

Els dubtes s’apoderaven de les borses europees, i l’IBEX patia per segona vegada consecutiva la freda acollida que tenien els resultats empresarials. L’indicador espanyol només va poder resistir el tram inicial de la sessió. Després, el càstig a les companyies que van publicar, desinflava l’IBEX deixant-lo lleugerament per sobre dels 11.000 punts. Els bancs van tenir un especial protagonisme. BBVA sofria per evitar els números vermells, mentre que CaixaBank i Popular rebien un notable correctiu després de presentar els comptes. A l’extrem oposat, la temporada de resultats atorgava un impuls a Ferrovial i ArcelorMittal. Les borses europees tancaven amb uns lleus avenços. El DAX alemany i el CAC francès van ampliar el marge sobre els 11.000 i 5.000 punts, respectivament. Entre les empreses que presentaven uns resultats favorables figuraven Airbus, BNP Paribas i Natixis. Pel que fa al mercat de les divises, els missatges de la Fed baixaven l’euro fins als 1,09 dòlars, però aconseguia remuntar posicions fins a 1,1 dòlars.

Categories: General Tags: