Home > General > Dia clau

Dia clau

27/06/2015

Encara que l’últim dia de cotització de la setmana va començar en vermell per a la plaça financera europea, la tendència s’ha invertit en els últims compassos de la sessió. El selectiu espanyol encapçalant els números verds, sembla que es comença a confiar en un acord amb Grècia. La reunió que celebrarà l’Eurogrup aquest cap de setmana sobre el deute grec s’espera que, finalment, arribi a bon port. El primer ministre grec, Alexis Tsipras, ha mantingut una reunió amb Angela Merkel i amb François Ho-llande per obrir les portes al tan esperat acord, fet pel qual aquesta reunió que se celebra avui dissabte és de caràcter crucial i definitiu. Dilluns cotitzaran els mercats l’acord o la falta d’ell, i els inversors ballaran al so de la banda sonora que surti de la reunió. Mentrestant, bon cap de setmana!

Categories: General Tags: