Home > General > ‘Fumata negra’

‘Fumata negra’

26/06/2015

Aquesta setmana de Sant Joan els actius europeus han reaccionat de manera molt positiva a l’aproximació de posicions entre Grècia i l’Eurogrup, encara que ahir es van acabar refredant aquestes negociacions i seguim sense un acord entre ambdues parts. D’altra banda, el Fons Monetari Internacional no està d’acord amb la proposta grega en estar molt centrada en els impostos i menys en reformes estructurals. Així doncs, en aquest context, el temps continua sent clau i com més tardin a posar-se d’acord la volatilitat en tots els mercats i actius financers continuarà sent la protagonista. Ahir els parquets europeus van cotitzar en vermell per la falta d’acord. Veurem si algun dia podem parlar per fi d’acord. Esperem que sí!

Categories: General Tags: