Home > General > Mercats 1 – Meteorologia 0

Mercats 1 – Meteorologia 0

24/06/2015

Tot al contrari de la meteorologia a Andorra, pluja i tarda grisa amb perspectives de una revetlla de Sant Joan passada per aigua, els mercats estaven força calentets i cotitzaven amb pujades, ja que semblaria que descompten un acord de mínims entre Grècia i els seus deutors. La setmana, així, ha començat amb molta força per als mercats de renda variable. També és necessari destacar que els indicadors avançats del PMI de la zona euro publicats ahir han estat positius, superant la dada del mes anterior i les previsions dels analistes. Fins i tot el PMI de França publicat era per sobre de 50. Recordem que l’indicador per sobre de 50 marca creixement i per sota marca el contrari (la previsió era que fos negatiu). Un altre protagonista de la jornada va ser el tipus de canvi eurodòlar, que va agafar camí vers 1,11 ( enfortiment del dòlar respecte a l’euro).

Categories: General Tags: