Home > General > Grècia torna a marcar el rumb

Grècia torna a marcar el rumb

16/06/2015

Les borses europees han tancat en negatiu en una jornada marcada per l’enquistament de les negociacions entre Grècia i els creditors. Així, l’Euros­toxx va registrar descensos propers al 2%, amb el sector financer i els serveis sanitaris liderant els descensos. Tots els sectors van finalitzar el dia en vermell, sent el millor consum bàsic registrant descensos de gairebé el -1%. Per la seva banda, la renda variable nord-americana també se situava en negatiu al tancament europeu. Pel que fa a les matèries primeres, l’or s’enfilava lleugerament. Enfront de l’anterior, els preus del cru registraven lleugeres caigudes. Finalment, respecte a l’euro/dòlar, es mantenia sense novetats destacables dins del rang 1,10 / 1,15.

Categories: General Tags: