Home > General > Canvi de rumb

Canvi de rumb

11/06/2015

Gir total als mercats financers. De passar a 4 sessions consecutives de baixades, sense pausa, sembla que avui els inversors han deixat el seu pessimisme de banda i han apostat fort per la renda variable. Europa tancava amb pujades superiors a l’1%, en el cas del DAX alemany i del selectiu referència europeu, l’Eurostoxx, tancaven portes superant el 2% de revalorització. Pel que fa als mercats de renda fixa, el bund vivia una jornada més de pujades, posant nerviosos els inversors més conservadors de la plaça. En aquest context, l’euro vivia una jornada de volatilitat en una banda de l’1,1260 a l’1,1380. La possibilitat que Alemanya es mostri més flexible amb Grècia és el que ha provocat aquests moviments. Sembla que Angela Merkel es conformaria amb el fet que Grècia es comprometi, almenys, a fer una reforma econòmica.

Categories: General Tags: