Home > General > El G-7 a Baviera tanca les portes

El G-7 a Baviera tanca les portes

10/06/2015

Després que hagi conclòs la cimera del G-7 a Baviera la cancellera alemanya, Angela Merkel, ha advertit a Atenes que no queda gaire temps per assolir un acord amb les institucions creditores i ha insistit que la solidaritat dels socis europeus i el Fons Monetari Internacional exigeix que Grècia adopti mesures. Merkel va confirmar la seva intenció d’entrevistar-se avui a Brussel·les amb Alexis Tsipras, actual primer ministre grec. Respecte al tema de Rússia, no descarten endurir les mesures en cas que sigui necessari si la situació ho requereix, sense especificar quines. El president dels Estats Units va comentar que l’economia no està al seu nivell potencial, que no està preocupat respecte a la fortalesa del dòlar, i respecte a Grècia va mostrar la seva sensació d’urgència i la necessitat de flexibilitzar posicions per tal de tractar l’assumpte.

Categories: General Tags: