Home > General > Setmana lleugera de referències

Setmana lleugera de referències

09/06/2015

Comencem setmana lleugera de referències macroeconòmiques. Destaquem les dades de la Xina, com l’IPC i la producció industrial, les vendes minoristes dels Estats Units i el PIB del primer trimestre del 2015 final de l’Eurozona. D’altra banda, Inditex presentarà els seus comptes del primer trimestre de l’any i el G-7 es reuneix a Alemanya, on el Tractat de lliure de comerç entre els EUA i la Unió Europea ha quedat relegat per la problemàtica d’Ucraïna-Rússia i, com no, per Grècia. Esperem tenir notícies des de la Reserva Federal pel que fa a la tan esperada pujada de tipus d’interès. De moment sabem que Janet Yellen ha assenyalat que la pujada vindrà aquest any. En aquest context, els mercats han cotitzat en vermell. A Europa la forta correcció que patia la borsa de Turquia pels mals resultats de les eleccions generals celebrades diumenge passat no l’ha ajudat.

Categories: General Tags: