Home > General > Esperant a les dades macro

Esperant a les dades macro

02/06/2015

Jornada de transició en la renda variable en una sessió que tanca en espera de les importants dades econòmiques que s’aniran donant a conèixer al llarg de la setmana a banda i banda de l’Atlàntic. En una sessió relativament tranquil·la, els índexs europeus van tancar de forma mixta, amb el Regne Unit i Itàlia tancant lleugerament negatives enfront del tancament positiu en general dels altres països. També Estats Units se situava en positiu al tancament europeu. Pel que fa a la renda fixa, el benchmark europeu a 10 anys tornava a repuntar, situant-se la prima de risc espanyola a l’entorn dels 140 punts bàsics. L’euro, per la seva banda, es mantenia sense canvis. Pel que fa a les matèries primeres, va destacar el repunt de l’or.

Categories: General Tags: