Home > General > El Japó millora les seves perspectives

El Japó millora les seves perspectives

15/04/2015

El Japó va publicar dilluns un informe trimestral sobre la situació de l’economia nipona. Es tracta d’un document similar al llibre Beix de la Fed. En ell, el Banc Central del Japó manté la seva perspectiva optimista sobre sis de les nou regions en què es divideix el país i va millorar la seva visió sobre les tres restants, argumentant que el seu programa de liquiditat està provocant estímuls suficients per a l’activitat.
Complementàriament, contribueix a la millora la debilitat de la divisa japonesa, el ien, afavorint les exportacions i les entra­des de turistes al país. El contingut d’aquest informe permet esperar una reactivació de l’economia japonesa en els pròxims trimestres. En aquest context, el Nikkei es mantenia pla.

Categories: General Tags: