Home > General > L’IBEX viu la seva particular festa

L’IBEX viu la seva particular festa

21/03/2015

Ahir va ser el dia de la quàdruple hora bruixa amb els venciments de futurs i opcions sobre accions i sobre índexs. Durant els primers compassos de la sessió no semblava que els mercats explotessin de la manera que ho van fer al tancament de la sessió borsària. Els parquets europeus van anar acumulant guanys fins a arribar a tenir un 3% davant, en el cas del selectiu espanyol. El sector financer i les Big Caps, és a dir, les empreses de gran capitalització com és el cas de Telefònica, Iberdrola i Inditex van ser les culpables de fer volar a l’IBEX. L’euro també vivia el seu particular ral·li, tot tenint en compte els nivells mínims als quals cotitza actualment respecte a la divisa dels Estats Units.

Categories: General Tags: