Home > General > Comportament mixt de la renda variable

Comportament mixt de la renda variable

20/03/2015

Nou repunt de la renda variable europea, justificat en un discurs de política monetària menys restrictiu del que s’esperava per part de la Fed en la reunió del dimecres passat. El repunt va ser liderat pel sector de l’energia, amb companyies com Royal Dutch Shell o Premier Oil Plc registrant importants pujades. Davant d’a­quest fet, la renda variable nord-americana corregia al tancament europeu, amb el sector d’energia i materials liderant els descensos. Respecte al canvi euro-dòlar, es va mantenir inalterat si bé en un entorn d’alta volatilitat, arribant a recuperar l’1,105 overnight. Quant al petroli, va continuar el descens, amb el preu de l’or repuntant lleugerament.

Categories: General Tags: