Home > General > ‘Can be patient…’

‘Can be patient…’

19/03/2015

Sessió marcada per la reunió de la FED i el seu posterior comunicat. Els inversors tindran l’orella posada en el joc lèxic utilitzat per Janet Yellen, la presidenta de la Reserva Federal. Paraules clau com ara “ser pacients” substituïdes per l’alternativa més dura de “hawkish” comporten un canvi substancial en la percepció de quan serà aquesta pujada de tipus de referència tan esperada pel mercat. Les pròximes reunions seran 28/29 d’abril, 16/17 de juny, 28/29 de juliol i, ja després de l’estiu, el 16 i 17 de setembre. En aquest context, els mercats americans cotitzaven en vermell en espera de les declaracions de Yellen. D’altra banda, el dòlar es mantenia en nivells màxims, cotitzant a 1,0639 dòlars cada euro.

Categories: General Tags: