Home > General > Fed, dòlar, Grècia

Fed, dòlar, Grècia

14/03/2015

Després de les relatives bones dades del mercat laboral publicades pels Estats Units, ahir es va produir una nova apreciació del dòlar, que va trencar el nivell psicològic d’1,10 enfront de l’euro, ja que es descompten les pujades de tipus per part de la Fed. Això es tradueix en noves caigudes del preu del petroli, afectat també pel possible acord sobre el programa nuclear iranià, eliminant les restriccions d’aquest país per exportar petroli. A l’eurozona segueixen les negociacions amb Grècia sobre l’extensió de l’actual programa de rescat. Als Estats Units, l’atenció estarà centrada en la reunió de la Fed de dimecres vinent, on s’espera que s’elimini la paraula paciència del seu discurs, com a pas previ a apujar els tipus. Estarem atents…

Categories: General Tags: